Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: ezért nem játszik a Juventus klasszisa ma este

A Bajnokok Ligája mai játéknapján a már biztos továbbjutó Juventus csapata a svájci Young Boys otthonában lép pályára annak érdekében, hogy a Manchester United előtt bebiztosítsa első helyét a csoportban. Allegriék nem tartalékolnak, csak egy kicsit…

Az olasz rekordbajnok Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri leszögezte, hogy meghatározó játékosai közül a gárda veterán csapatkapitánya, Giorgio Chiellini nem fog pályára lépni Bernben a Young Boys ellen, mivel a mérkőzést műfüvön rendezik, és ez túl nagy terhelést jelent játékosa térdének, bokájának, érthető okokból nem akarnak megkockáztatni egy sérülést.

A 34 éves védő mellett a tervek szerint ugyanezen okból kifolyólag a sérülés után lévő Alex Sandro játékát is túl rizikósnak tartja a mester, ezért a brazil bekk is csak külső szemlélő lesz a csoport első helyéről döntő összecsapáson.

A torinói gárda jelenleg két pont előnnyel áll a H-csoport élén az utolsó mérkőzését a Valencia otthonában vívó Manchester United előtt, s kettejük közt az azonos pontszám esetén a “Vörös Ördögök” lennének a jobbak, így Cristiano Ronaldo csapatának az első hely bebiztosítása érdekében a három pontra lenne szüksége Svájcban.