Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozóban a Barca középpályása – sajtóhír

Ahogyan arról a közelmúltban beszámoltunk, az FC Barcelona rutinos középpályása Olaszország felé kacsintgat, ezúttal pedig egy spanyol tévéműsort követően immár a legnevesebb olasz sportlap is megerősítette a híreszteléseket…

A La Gazzetta dello Sport információi szerint az Inter csapata le szeretné igazolni Ivan Rakiticset a Barcelonától, aki a lap szerint egyre inkább el akarja hagyni a Camp Nout, miután a katalán óriás leigazolta a fiatal tehetség Frenkie de Jongot és ugyancsak középpályás posztra tárgyalásban állnak Adrien Rabiot-val is.

A 30 esztendős Rakitic 2014 óta áll a gránátvörös-kékek alkalmazásában, korábban a Sevilla, a Schalke 04 és a Basel csapatait szolgálta. A katalán klub középpályájának gyakorlatilag érkezése óta kirobbanthatatlan kulcsfigurája, idényenként rendszerint legalább 50 mérkőzésen játszik, a jelenlegi kiírásban is már 32 fellépésnél tart.

Rakitic aktuális piaci értéke 65 millió euró a Transfermarkt portálja szerint, jelenlegi szerződése pedig a 2020-2021-es idény végeztéig érvényes a katalánoknál, de amennyiben hinni lehet a híreknek, és nyáron valóban megkezdődik a fiatalítás a középpályán, akkor Rakitic könnyen eladásra kerülhet.