Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a visszavágót várja a Barca kiszemeltje, de közben a Juve…

Frenkie de Jong már mindenben megállapodott, így az Ajax egyik legfelkapottabb csillaga már biztosan az FC Barcelonában folytatja pályafutását. Állítólag a holland válogatott középpályás csapattársát és egyben nagyon jó barátját, Matthijs de Ligtet is a barcelonai váltásra presszionálja. Csak hogy…

A hírek szerint már nagyon be van sózva a Lionel Messiékhez való csatlakozástól Frenkie de Jong, ám szívesebben enné a költözés terhét, ha egy ismerős arc is vele tartana. A sajtó persze bőséggel hozza is a híreket, miszerint idén nyáron a régi időket idéző holland invázió lehet a Camp Nou-ban. Állítólag nem csak de Jong, hanem az Ajax mésik fontos kulcsembere, de Ligt is a Barcába igazolhat.

Azonban a hírek szerint de Ligt sorsa még nem lefutott, lévén a tizenkilenc esztendős védőért már a Juventus is bejelentkezett. A fiatal bekk azonban a jelek szerint igyekszik elzárkózni a nevével kapcsolatos pletykáktól, és csak a játékra koncentrálni. Így tett tegnap este, a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntős vereséget követően is:

„Nagyon jól játszottunk, de végül meg kellett ölnünk a mérkőzést. Biztosan nehéz lesz a Bernabeuban, de van remény, mert az Ajax egy nagyszerű csapat. Hogy mi van a Juventus-szal? Nem foglalkozok ezzel a témával, csak a játék érdekel. Csak a győzelem.”

– igyekezte kikerülni a további, átigazolásával kapcsolatos kérdést de Ligt.