Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: „Júniusban majd tárgyalunk Dybaláról!”

Komoly nyilatkozatháború van kialakulóban az Internazionale és a Juventus között. A kirobbantó ok pedig nem más, mint az elvágyódó Mauro Icardi állítólagos Torinóba szerződése. A sajtó szerint a Juve vélt vagy valós érdeklődését az Internél nagyon nem vették jó néven.

Mivel nem hajlandó szerződést hosszabbítani az Interrel, az illetékesek utasítására Luciano Spallettiék megfosztották a csapatkapitányi karszalagtól Icardit. Az új vezér a veterán szlovén kapus, Samir Handanovic lett.

Az olasz transzferpiaci hírek szerint a Juventus máris érdeklődést mutat Icardi megszerzése iránt, ám valójában még senki semmi konkrétat nem nyilatkozott az argentin karmesterről. Persze nem zörög az a bizonyos haraszt…

Az Inter sportigazgatója, Beppe Marotta természetesen igencsak vehemensen fogadta a kialakulóban lévő Icardi – Juve szerelem hírét:

„Az Inter nem fogja eladni Icardit, és a jövőben meg is fogunk egyezni vele. Paratici azt mondta, hogy már tudja, hogy mit fognak júniusban tenni Mauroval kapcsolatban?! Mi ugyanazt fogjuk Dybalával… Júniusban majd tárgyalunk róla!”

– nyilatkozta az olasz szakember, a Gazetta dello Sportnak.