Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Maradona szerint ez az argentin csapat nem érdemli meg a válogatott mezt

Diego Maradona sosem szerette elrejteni a véleményét, és azután sem maradt csendben, hogy az argentin válogatott kikapott egy felkészülési mérkőzésen Venezuelától. 

Forrás: Marca

Argentína Madridban játszott felkészülési mérkőzést Venezuela ellen, és 3-1-re ki is kapott.  A vereségről természetesen megkérdezték a korábbi argentin válogatott játékost, Diego Maradonát is, aki nem hazudtolta meg önmagát, és a szokásos, túl őszinte válasszal reagált a kérdésre. Elmondása szerint ez a jelenlegi csapat azt sem érdemli meg, hogy egyáltalán felvegye a válogatott mezét, és elege van belőle, hogy becsapják a szurkolókat.

“Nem láttam a meccset, nem szeretem a horrorfilmeket. A válogatott folyamatosan hazudik az embereknek és elárulja őket. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudniuk, de ez a csapat nem fog meccseket nyerni. Talán túlságosan is argentin vagyok, de úgy gondolom, hogy olyan edzőkkel és játékosokkal, mint Ruggeri, Batista, Giusti, Pumpido, Caniggia minden más lenne. Ez a csapat nem érdemli meg a válogatott mezét. Gőzük sincs, mit csináljanak, és nagyon sajnálom azokat az embereket, akik még hisznek a hazugságaiknak.”

Argentína még játszik egy felkészülési mérkőzést Marokkó ellen március 26-án, de azon már nem fog pályára lépni Lionel Messi, mert a Barcelona játékosa a Venezuela elleni meccsen megsérült.