Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “A legjobb megoldás lenne!” – Sajtóhír

A Marca című, Real-ügyekben jártas sportnapilap “megtalálta” a legideálisabb megoldást a Madridból a több játéklehetőség reményében nyáron távozó Keylor Navas számára.

(Kép: marca.com)

Persze nem a neves madridi lap szorgalmazza a Costa Rica-i kapus klubváltását, de az biztos, hogy a Paris Saint-Germain ideális állomás lenne Keylor Navas számára.

Különösen, ha azt nézzük, hogy Gianluigi Buffon távozik a PSG-től, a helyére érkező Navasra sem lehetne azt mondani, hogy éppen tapasztalat híján lenne, így tökéletesen kiegészíthetné Alphonse Aréolát.

Ahogyan a Marca fogalmaz, Navas is megtalálná az új kihívást Párizsban, ahol nem titok, a következő idényben újra a BL-győzelem lesz a cél. Az odáig vezető utat pedig a 32 esztendős kapus bizony jól ismeri, hiszen háromszor is megnyerte az elitsorozatot a Reallal.

A Marca állítja, a két klub között már az első egyeztetések is megtörténtek.

Röviden összefoglalva tehát egy NYER -NYER helyzet alakulna ki: A PSG szerződtetne egy kiváló és tapasztalt kapust; a Real érdemei elismeréseként nyugodtan engedné el Navast a PSG-hez; egy olyan top-klubhoz, ahol a kiváló kapus újfent kibontakozna.