Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csoda Madridban: James újra pályán lehet a Realban!

Finoman szólva is képtelen megszabadulni egymástól a Real Madrid és James Rodríguez. A kolumbiai középpályás ugyan akár még az ősi rivális Atlético Madridhoz is ment volna, ám a felek között nem sikerült a megegyezés. Jelen állás szerint nemkívánatos személyből akár fontos kiegészítő ember is lehet.

James Rodríguez már az előző két idényt sem töltötte a Real Madridban, lévén a Bayern Münchennél játszott kölcsönben. A „Királyiak” és a kolumbiai karmester közötti viszonyt jól érzékeltette, hogy aligha volt épeszű ember, aki azt mondta volna, hogy a 28 éves játékost valaha még láthatjuk a híres hófehér mezben.

Nos, a Mundo Deportivo szerint azonban mégis csoda van készülőben. A LaLiga első körében csak kispadozó James akár már a második fordulóban bevetésre kerülhet, ugyanis elképzelhető módon neki kell majd pótolnia a Celta Vigo ellen kiállított Luka Modricot. Egy ilyen lépés pedig valóban azt jelentheti, hogy bezárul a legerősebben érdeklődő Napoli előtt is az a bizonyos kapu, ami James megszerzése előtt díszelgett. Bár, ha hinni lehet a pletykáknak, utóbbi nem igazán volt elájulva a nápolyi kaland lehetőségétől.