Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rashford: “Óriási kiváltság a Manchester Unitednél szerepelni”

A Vörös Ördögök fiatal támadója szerint hatalmas dolog a csapatban szerepelni, és azt is elmondta mennyire felemelő érzés gólt szerezni a klub színeiben.


Marcus Rashford a 2015/16-os szezonban mutatkozott be a  a Manchester United csapatában, és azóta kirobbanthatatlan kezdőjátékossá avanzsált az angol együttesnél. A még mindig csak 22 éves támadó az idei idényben minden Premier League mérkőzésen kezdőként lépett pályára, amelyeken ezidáig 6 gólt jegyzett, de kiosztott mellette 3 gólpasszt is. Az angol válogatott játékos mostanra már-már régi motorosnak számít a jelenlegi keretben, és korábbi csapattársainak az útját látva tisztában van a helyzetével.

“Óriási kiváltság a Manchester Unitednél játszani. Már évek óta itt vagyok, és rengeteg barátomat láttam, ahogy elhagyják a klubot, épp ezért úgy érzem, hogy hatalmas megtiszteltetésben részesültem, amiért lehetőséget kaptam a bizonyításra. Ez viszont nem elég, utána az a legnehezebb dolog, hogy meg is ragadj a csapatban. Ez az igazi kihívás” – nyilatkozta a 22 éves játékos az Inside Unitednek.

“Elképesztő érzés. Mindig egy kicsit más, de kivétel nélkül különleges. Nehéz elfelejteni ezeket a pillanatokat” – mondta a gólszerzésről a Vörös Ördögök fiatal támadója.