Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meggondolta magát Maradona, mégsem mond le

Mindössze két nappal ezelőtt jelentette be Diego Maradona, hogy lemond az argentin élvonalbeli Gimnasia y Esgrima La Plata vezetőedzői posztjáról, de a korábbi labdarúgó mostanra meggondolta magát.

Forrás: caracol.com.co

Maradona két és fél hónappal ezelőtt vette át a kiesés ellen küzdő argentin csapat irányítását, de két nappal ezelőtt úgy döntött, hogy lemond a posztjáról, mert belső viszályok miatt nem választották újra Gabriel Pellegrinót a klub első emberének.

A korábbi argentin válogatott labdarúgó viszont most hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy meggondolta magát, és továbbra is ő marad a Gimnasia La Plata edzője:

“Örülök, hogy elmondhatom, hogy továbbra is a Gimnasia y Esgrima La Plata edzője vagyok. Szeretnék köszönetet mondani a “Farkasok” rajongóinak és a játékosoknak, hogy közösen végre egységet teremtettünk a klubban.”

Amikor Maradona átvette a csapat irányítását, a klub az utolsó helyen állt a 24 csapatos argentin bajnokságban. Azóta 8 mérkőzésen 3 alkalommal győzelmeskedtek, és szeptember óta két helyet léptek előre a tabellán.