Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Getafe-Real Madrid: tagadja a „majmozást” a Barca tehetsége

Bár kívülről nem tűnt olyannyira vészesnek a harmincnégy szabálytalansággal és az öt sárgalappal a Getafe és a Real Madrid fővárosi rangadója, a lefújást követően is volt azért még egy kis szópárbaj, amit a spanyol média természetesen igyekszik felfújni.

A lefújást és a Real Madrid nagyon sima győzelmét követően a hazaiaktól Marc Cucurella, míg a vendégektől Éder Militao kakaskodott egy kicsit össze. Előbbi az FC Barcelona játékosa, és csak kölcsönben szerepel a Getafe csapatában, így pedig számára extra motivációt jelenthetett a Real ellen játszani.

Talán ennek is köszönhető, hogy elragadtatta magát, miszerint állítólag azt vágta a brazil védő fejéhez, hogy „Fogd be a szádat te kibaszott majom!”.

Persze az esetre jött a játékos reakciója a közösségi médiában, miszerint Cucurella egyáltalán nem ezt mondta, csupán hasonlót:

„Szeretném tisztázni, hogy soha nem sértettem meg vagy rekesztettem ki Militaot. Azt mondtam, hogy fogja be a kibaszott csőrét. Elnézést kérek, ha valakit ezzel megsértettem.”

– vihar egy kanál vízben?