Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aranylabda: Messi mérgelődik, de elismeri Ronaldot

Lionel Messi meglepetésre a második helyen végzett, a 2014-es Aranylabda voksolásán. Meglepően jó eredménye ellenére természetesen nem ugrik ki a bőréből, ám nagyon is sportszerűen méltatja a győztest.

messiVScr001

Cristiano Ronaldo meggyőző fölénnyel gyűjtötte be karrierje harmadik Aranylabdáját. A második helyért már sokkal szorosabb volt a verseny, ám az FC Barcelona manapság botrányoktól sem mentes sztárja, Leo Messi néhány század százalékkal a harmadik helyre szorította a világbajnok portást, Manuel Neuert.

Aligha gondolta Messi, hogy idén nyerhet, arcán ugyanis egyetlen pillanatig sem látszott semmiféle izgalom, szemmel láthatóan jobban lefoglalták gondolatait, klubja belső problémái. Ennek ellenére, az argentin sztár profihoz méltóan nyilatkozott az átadót követően:
„Ez egy nehéz év volt nekem, minden szinten. Azt hiszem a legfigyelemreméltóbb az, hogy elértem a világbajnokság döntőjébe. Sajnos nem sikerült nyernem. Ez már mögöttem van, és most már a jelenre kell gondolnom. Remélem sikerül majd trófeákat nyernem. Ronaldo? Megérdemelte. Egy nagyszerű éve volt.”.

Balogh József