Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A bajnoki cím ellenére mégis távozik Joan Carrillo?

Az esély megvan rá, hiszen korábbról lehetett hallani olyan híreket, hogy a Maccabi Tel-Aviv csapatánál felmerült a székesfehérvári edző neve.

Az izraeli klub hétfő esti utolsó bajnoki mérkőzése előtt tartott sajtótájékoztatóján már a hivatalos bejelentés is megtörtént. Az eddigi pletykák megvalósultak, hiszen a csapat edzője, Pako Avestarán távozik a Maccabi kispadjáról. Arról még nem szóltak a bejelentésen, hogy ki lesz az utód.

Nem tűnhet reálisnak az, hogy a bajnoki cím után távozzon Carrillo, de az NSO, klub közeli információi szerint mégis lehet erről szó, hogy elhagyja Székesfehérvárt a portugál. Korábban már megjárta ugyanezt az utat egy bizonyos Paulo Sousa, aki ugyancsak a Viditől igazolt el Izraelbe. A különbség csupán annyi, hogy Sousa nem nyert bajnokságot, hiszen a 2011/12-es szezonban ezüstérmet szerzett a csapattal, illetve megnyerte a Ligakupát és a Szuperkupát is. Viszont ami Magyarországon elmaradt, azt már a Maccabinál behúzta, ugyanis bajnok lett a csapattal. Vajon Carrillo is bejárja elődje útját?

Acsádi Gergő