Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Walcott nyilatkozata sokat mond Wengerről

Az Arsenal tegnap (ismét) leégett, ugyanis a kiesés ellen menekülő Crystal Palace hazai pályán simán lefocizta a “nagy” csapatot. Theo Walcott a gárda hétfő esti kapitányának mérkőzés utáni nyilatkozata mindent elmond az utóbbi időben Arsene Wenger munkájáról.

Kép: nigeriacamera.net

Kép: nigeriacamera.net

Hónapok óta foglalkoztatja a világsajtót és a futball világot, hogy mi lesz Arsene Wenger sorsa 20 év után az Arsenalnál. Úgy látszik az idei teljesítményből, hogy ez a páros a sok szép év után megfáradt. Mi sem bizonyítja ezt jobban a csapat támadójának Theo Walcottnak a tegnap esti mérkőzés utáni nyilatkozata:

“Úgy gondolom, hogy ők egyszerűen jobban akarták. Ki kell mondani, jobban akarták a győzelmet. Ezt már a középkezdésnél éreztük. “

Ezek szerint nem volt kellőképpen motiválva a csapat a mérkőzés előtt, tegyük hozzá, hogy az “Ágyúsoknak” is komoly tétje volt a mérkőzésnek, ugyanis a BL helyekért még versenyben lennének.

Sokszor találták meg Wengert épp emiatt, hogy képtelen megfelelően motiválni a játékosait és ez most bizonyítottnak is látszik.

Nagy kérdés, hogy merre tart az Arsenal, azonban az tisztán látszik, hogy valami az idény közben félrecsúszott és ennek a nemzetközi kupaporond lesz az áldozata.