Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Hazai pályán ikszelt a New England – videóval

Az MLS (észak-amerikai profiliga) soron következő, a megszokottól eltérő időpontban megrendezett hétközi mérkőzése, egyben a szezon első hétközi mmeccsén nem  jutottak dűlőre a csapatok. A New England a San Josét fogadta,a bajnoki vége pedigontosztozkodás lett.

IMG_20170420_042128

Hiába akadtak mindkét oldalon kapura irányuló helyzetek, ma a hálóőrök eszén nem lehetett túljárni (forrás: twitter.com/MLS)

Sok jót nem lehet elmondani az MLS hétközi meccséről, melyet ma hajnalban rendeztek meg. A New England Revolution a San José Earthquakes csapatát látta vendégül.

Az első félidő olyannyira egyoldalúra sikeredett, hogy csupán a hazai klub találta el – többször is – ellenfele kapuját, míg a Revolutiont nem fenyegette gólveszély. Ám hiába a pontosabb befejezések és a nagyobb mezőnyfölény, a hazaiak sem találták be a szünetig. Annak ellenére, hogy a San José nem találta el a hazaiak kapuját, mégis a gólszerzéshez a vendégek jártak nagyon közel a 23. percben, amikor is Hoesen találta el a jobb kapufát!

A szünet után hiába javult fel a vendégek játéka, a San José sem tudott ma gólt szerezni. A második félidő legnagyobb helyzete Alashe nevéhez fűződik, aki a hazaiak kapuját vette volna be a jó keresztpassz után, ám Cooper óriásit mentett reflexszerűen a 66. percben!

A döntetlen talán igazságos, összességében jobb volt a New England a mutatók alapján, ám akadtak lehetőségei a San Josénak is, a bajnoki vége viszont 0-0 lett, így 1-1 ponttal gazdagodtak a felek.

MLS
Helyszín: Gillette Stadium, Foxborough • 10.487 néző
New England Revolution – San José Earthquakes 0-0

Nagy Dávid