Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Ronaldo újabb lesgóljával szerzett előnyt a Real – videó

Azt követően, hogy a Bayern München elleni negyeddöntős párharc visszavágóját Cristiano Ronaldo két lesgólja döntötte el a Bajnokok Ligájában, az Atletico Madrid elleni elődöntős párharc első mérkőzésének Bernabéu béli felvonásán is nagyot hibázott a játékvezetői team, avagy a párharcot befolyásoló lesgóllal jutott előnyhöz a címvédő Real Madrid.

c-1_rmfxsaahuzi-1024x578-e1493752713190-1024x576

Nem a gólt megelőző közvetlen beadást kell figyelni, hanem az azt megelőzőt, amikor is Ramos ívelte a kapu elé a labdát. A képsorokon tisztán látszik – nem képez vitatémát – , hogy Cristiano Ronaldo lesen helyezkedett. A szabályok értelmében az Atletico Madridnak kellett volna kifelé jönnie  szabadrúgással, ugyanis bár Ronaldo végül nem avatkozott játékba, mozdult a labda irányába, ezzel zavarva a védőket. A szabálykönyv értelmében tehát leshelyzetről beszélünk.

Ez megegyezik azzal a szituációval, melyet a madridi szurkolók kértek számon a Bayern elleni mérkőzést követően Ramos öngóljánál. Akkor Thomas Müller nem ért a labdába, de ugyanúgy mozdult a játékszer irányába, mint most Ronaldo.

Mindemellett a világsajtó neves szakportáljai is lesgólról írnak, melynek tényét az M4 Sport stúdiójában is megerősítették.