Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos: Hosszabbított a Juventus horvát sztárja

A Juventus szurkolók igazán szép napokat élnek át mostanság. Előbb megszerezte a csapat a győzelmet a Coppa Italia döntőjében, majd a bajnokságot is megnyerte a gárda a Crotone elleni három ponttal. Most pedig a csapat egyik motorja és közönség kedvence hosszabbította meg a szerződését. 

18664434_1826539894039898_7728817597013133598_n

Ő pedig nem más, mint a horvát válogatott játékos, Mario Mandzukic. A 31 éves támadó kimondottan nagy szerepet játszik a torinói csapat idei teljesítményében. Azon felül, hogy elviselte azt, hogy Allegri mester kirakta a bal szélre és ezt elviselte a büszkesége, valami embertelen mennyiségű mezőnymunkát tud le egy mérkőzés alatt.

Ha valamit, akkor ezt tudta értékelni a szurkolótábor és szép lassan az egyik legnagyobb közönség kedvenc lett a “zebráknál”. Alázata mellett azért csak össze tudott kapirgálni 10 gólt és 8 gólpasszt az idény során. Ezeket a dolgokat a Juventus vezetősége is látta és idejét látták annak, hogy meghosszabbítsák a munkaszerződését egy évvel, így 2020-ig a Juve kötelékében fog szerepelni.

Ez azért is fontos volt, mert a háttérben arról lehetett hallani, hogy a Besiktas szívesen látta volna a soraiban a horvátot. Az olasz lapok azt írták, hoy akár évi 7 millió eurós fizetést is adtak volna neki. Igaz,, már télen is lehetett olyanokat olvasni, hogy kínai klubok szerették volna leigazolni, bár ezeket a pletykákat akkor Mario egy nyilatkozat keretében cáfolta.

Mindenesetre most is tiszta sor, hogy a Horvátországban “gyilkos” becenévre hallgató futballista Olaszországban marad. A Juventus marketingesei össze is állítottak róla egy videót:

https://www.youtube.com/watch?v=11Er-J2_OF8Szerző: Borbély Szabolcs