Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U20-as vb: Emberhátrányban nyert Anglia – VIDEÓ

Olaszország délelőtt kiharcolta a továbbjutást, azonban Koreában ez után sem állt meg az élet. Folytatódott tovább a torna. Kora délután Mexikó és Anglia legjobbjai feszültek egymásnak.

promo319811676

Mexikó U20 – Anglia U20 0:1 (0:0)
Gólszerző: – ill. Solanke (47.)
Kiállítva: – ill. Onomah (72.)

A találkozó első félidejében Mexikó volt aktívabb, míg Anglia csak egyszer tüzelt kapura, addig Mexikó ötször. A pontossággal azonban mindkét oldalon gondok akadtak, mivel csak 1-1 löket találta el az ellenfél ketrecét.

A második játékrészben hamar előnyhöz jutotta az angol válogatott. A 47. percben Solanke kapott remek labdát a mexikói kapu előterében, remekül lőtte el a játékszert, ami a kapus mellett a hálóba hullott. Az 51. percben Dowell növelhette volna hazája előnyét. Az utolsó pillanatban lépett bele a lövésbe az egyik mexikói védő. A 73. percben tíz emberre fogyatkozott az angol keret. Onomah gyűjtötte be a második sárga lapját, így idő előtt kellett elhagynia a játékteret. A 79. percben Calvert-Lewin hagyta ki a kihagyhatatlant, a mexiói kapus bravúrral nyúlt bele a löketbe. A hajrában Mexikó emberelőnyben sem tudta döntetlenre menteni a találkozó állását, így búcsúzott a tornától. Anglia 24 év után jutott be az elődöntőbe.

https://www.youtube.com/watch?v=yI8MZPrq7FA

kép: skysports

Nagy Gábor