Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Agüero elbeszélgetne edzőjével

Sergio Agüero kevés játékidőt kapott az utóbbi időben az argentin keretben, ezért le fog ülni az edzővel, és elbeszélget arról, hogy milyen szerepet szán neki a csapatban.

30364_aguero

Az elmúlt évben nem ez volt az első alkalom, hogy Sergio Agüero kimaradt a válogatott keretből. A Brazília, illetve Szingapúr elleni barátságos mérkőzésen sem fog a szolgálatára számítani a mester, annak ellenére, hogy a Manchester City-vel remek szezont tudhat maga mögött. Guardiola irányítása alatt 33 gólt zsákolt be ellenfeleinek klubjának mezében Agüero.

Agüero a lehető legtöbb játékpercet szeretné a pályán tölteni, mivel a jövő évi oroszországi világbajnokságon kerettag szeretne lenni. Az már biztos, hogy ez nem rajta fog múlni, mivel a klubjában ennek a célnak az elérése érdekében mindent megtett.

Lionel Messi, Paulo Dybala, Gonzalo Higuain és Mauro Icardi azok a játékosok, akiket Jorge Sampoli preferál a kezdő tizenegyben. Az 57 éves tréner a Sevilla kispadjáról állt fel az idény végén, azért, hogy az argentin válogatottat irányíthassa. Agüero biztosan le fog vele ülni beszélgetni arról, hogy a jövőben milyen szerepet szán neki a csapatban a mester.

kép: mcfcwatch.com

Nagy Gábor