Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Van Dijk helyett egy másik Soton játékost igazolhat a Liverpool – sajtóhír

Miután Van Dijk szerződtetéséről lemondtak a vörösök vezetői, egy másikSoton sztárt próbálnának az Anfieldre csábítani Jürgen Kloppék.

dusan-tadic-southampton-norwich_3344111

 

Angol sajtóértesülések szerint a Liverpool Van Dijk szerződtetése helyett egy újabb Southampton játékosra csapnának le, nevezetesen a szerb válogatott középpályására Dusan Tadicra. A 28 esztendős kreatív középpályás 2014 óta szerepel a PL-ben szereplő szenteknél. A legfrissebb hírek szerint a vörösök egy 13 millió fontos ajánlatot tehetnek a szerb középpályásért.

Tadic 2014-ben szerződtött a Southampton együtteséhez közel 11 millió fontért a holland Twente együttesétől. A 28 esztendős játékos összesen 121 mérkőzésen lépett pályára a Soton együttesében és 16 gólt szerzett ezalatt. Tadic pályafutása során megfordult még a Vojvodina, Groningen és Twente együttesében. Pályafutása során eddig 408 mérkőzésen lépett pályra csapataiben és 93 gólt szerzett ezeken a mérkőzéseken. 2016-ban Szerbiában az év labdarúgójának választották meg a Southampton középpályását.

Dusan Tadic szerződése eredetileg 2020-ig szól a Southampton együtteséhez és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 17 millió euróra taksálja.

Kép forrása: goal.com