Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Ever Banega távozni szeretne! – lapértesülés

A Marca információi szerint Ever Banega távozni szeretne az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale együttesétől. A rutinos argentin középpályásnak állítólag a La Ligából van ajánlata…

FBL-ITA-SERIEA-INTER-ATALANTA-1-1

Nagyon úgy fest, hogy röpke egy esztendőt követően távozik az Intertől Ever Banega. Az argentin labdarúgó tavaly nyáron a Sevillát hagyta ott a milánói gárda kedvéért, a szezon első részében gyakorlatilag kirobbanthatatlannak számított a kezdőből, majd az idény második felében nem egy alkalommal a padról figyelhette társait. Banega-t a hírek szerint a Quique Sánchez Flores által irányított Espanyol szeretné leigazolni. A számára ugyebár nem lenne ismeretlen a La Liga légköre, hiszen a Sevilla mellett korábban a Valenciát és az Atletico Madridot is megjárhatta. 

Ever Banega az előző szezonban minden frontot egybe véve 33 mérkőzésen jutott szóhoz az Internazionale színeiben, melyek során 6 alkalommal volt eredményes illetve 8 gólpasszt osztott ki a társai között. A milánói gárdához egyébként 2019-ig köti szerződés, a transfermarkt pedig 16 millió euróra becsüli az átigazolási értékét.