Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool védőjét vinné az AS Róma! – sajtóhír

A Corriere dello Sport információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Róma szeretné leigazolni a Jürgen Klopp által irányított Liverpool kegyvesztett szélső hátvédjét, nevezetesen Alberto Morenot

af07ef6a2c823acca55b8e5fd25905a3

A Liverpool 15 millió font ellenében kész megválni a 24 esztendős Alberto Moreno játékjogától. Olasz csapattól már állítólag érkezett Morenoért ajánlat, egész pontosan a Maurizio Sarri vezette S.S.C. Napolitól. A nápolyiak 11 millió fontot kínáltak a spanyol hátvédért cserébe, ám a “vörösök” visszautasították az ajánlatukat, mivel ahogyan már említettük, a meghatározott vételi árból nem hajlandó engedni a Liverpool. 

A Liverpool 2014 nyarán a Sevillától igazolta le 18 millió euró ellenében Alberto Morenot. A spanyol szélső védő a 2014/2015-ös és a 2015/2016-os szezonban is gyakorlatilag kirobbanthatatlannak számított a kezdőből, viszont az előző idényben rendkívül a háttérbe szorult, s alig-alig jutott szóhoz. Minden frontot egybe véve ezidáig 109 mérkőzésen lépett pályára a Liverpool színeiben. 

Németh Boldizsár