Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rakitic Messiről beszélt

Ivan Rakitic a Barcelona egyik kulcsember arról nyilatkozott a szerda esti BL találkozó előtt, hogy milyen fontos az, hogy a csapat sztárja Leo Messi velük maradjon. 

rakitic-messi

Messi szerződéshosszabbítása továbbra is a levegőben lóg és mint köztudott ez a kontraktus a nyáron le jár, így természetesen a csapatnál szinte mindenkit foglalkoztat, hogy alakulnak majd a dolgok.

Rakitic a barcelonaiak egyik kulcsjátékosa így vélekedik erről:

“Leo egy része már a klub címerének. Magabiztos ez ügyben, hogy maradni fog velünk. Ő nem csak egy nagyon fontos játékos, ő sokkal több ennél, csak nézzük meg a karrierjét, mennyit jelent a Barca számára.”

“Nem mondhatom, hogy 100%-osan biztos vagyok abban, hogy megy, vagy, hogy marad. Ez az ő döntése és azt tiszteletben kell tartanunk.”

Érdekes nyilatkozat a csapattárstól. Annyit lehet egyelőre tudni az ügyről, hogy a 2021-ig tartó szerződéshosszabbítás már Messi asztalán van, így csak az ő döntése az, hogy aláírja vagy nem. Minden bizonnyal a nyárig hallani fogunk még ez ügyben dolgokat, addig biztos, még hivatalos bejelentés nem lesz.

A Barcelona szerda este 20:45-től a BL-ben a Juventus ellen lép pályára, ahol egy győzelem esetén biztosítaná a továbbjutását az egyeneskieséses szakaszba.