Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “CR és Isco maguknak akarnak nyerni!”

A Real Madrid korábbi labdarúgója, Jorge Valdano érdekes, ám egyben elgondolkodtató  kritikát fogalmazott meg a blancókkal kapcsolatosan!

(Kép: as.com)

“A csapat egyik legnagyobb és legegyértelműbb problémája, hogy szorongva  futballoznak. Mégpedig azért mert, vannak olyan játékosok, akik maguknak szeretnének nyerni mindent. Isco az egyik ilyen, aki ha kell, megszakad ugyan a pályán, de az utolsó 20-25 percre rendre eltűnik, hiszen kiad magából mindent!” – kezdte a Real Madrid színeiben 54 alkalommal 25 gólt jegyző Valdano. A blancókat edzőként is szolgáló egykori csatár elmondta, hogy Isco azért ebben a szituációban nincs egyedül!

“Cristiano Ronaldo a másik akit mondani tudnék. Minden szögből azt keresi, hogy lőhet kapura, hogyan szerezhet újabb gólt. A Bilbao ellen például jól futballozott, de a csapatnak jobb lett volna, ha jobban együttműködik Benzemával a pályán.” – Folytatta az 1986-ban Maradona oldalán világbajnokságot is nyerő Valdano, majd megjegyezte, hogy a két klasszis szerinte nem keresi eleget egymást a pályán, és ezt a statisztikák is jól mutatják, ez pedig kulcsfontosságú elem lenne a Real Madrid jobb teljesítményét illetően.

Persze Jorge Valdano szerint a madridiak problémái itt még közel sem merülnek ki : “Zidane-nak nincs B-terve! Az elmúlt szezonban volt, idén mintha nem bízna a cserékben sem! Persze ez valamilyen szinten érthető is, hiszen fiatal játékosok ülnek a padon, akik nem képesek még állandó magas szinten teljesíteni. Szerintem éppen ezért a Real Madridnak szüksége lenne egy csatárra, és egy középhátvédre!”