Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jorginho a Premier League-ben köthet ki! – sajtóhír

Az elmúlt hetekben több angol sztárcsapattal is hírbe hozták az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő S.S.C. Napoli középpályását, Jorginho-t. A válogatott középpályás maga jelentette ki, hogy szívesen játszana a Premier League-ben…

jorginho

A Football Italia feltette Jorginho számára azt a kérdést, hogy “szívesen játszana-e Angliában?” A Napoli középpályása pedig az alábbi választ adta: “igen, nagyon!” Az olasz válogatott labdarúgót az elmúlt hetekben hírbe hozták a Manchester Uniteddel, a Manchester Cityvel, a Liverpoollal és az Arsenallal is. Tehát amennyiben lehet hinni a pletykáknak, igen komoly az érdeklődés iránta Angliából. 

Jorginho ugyebár azóta számít meghatározó játékosnak az S.S.C. Napoli-nak, amióta Maurizio Sarri a klub menedzsere, ráadásul úgy tűnik, az olasz válogatotton belül is kezd megszilárdulni a helye a kezdőben. Jorginho 2014 januárja óta tartozik a nápolyi alakulat kötelékébe. A csapat színeiben ez idáig 153 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 6 gólt és 14 gólpasszt jegyzett. 

Németh Boldizsár