Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megszellőztette távozását a Bayern München sztárja

A német Bundesliga-ban szereplő Bayern München együttesénél nem biztos, hogy igazán jó a hangulat a napokban. A csapat vereséget szenvedett szerdán, hazai pályán a BL elődöntőben a Real Madrid ellen, s ha ez nem lenne elég még két játékosuk meg is sérült. Arjen Robben mellett Jerome Boateng is idő előtt hagyta el a pályát, aki a távozás gondolatát pedzegette meg a Socrates magazinnak.

boatengpress

A 29 esztendős német válogatott védő a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája elődöntő első félidejében kért cserét. Az információk szerint Boateng combsérülést szenvedett, aminek következtében 4-6 hetes kényszerpihenőre szorul. Ezzel a védő szezonjának vége és még az is előfordulhat, hogy többet nem láthatjuk bajor mezben a Boateng-et. Erről maga a játékos tett nyilatkozatot a Socrates című magazinnak.

„Mindent megtapasztaltam a Bayern München-nél és lassan elérkezem arra a pontra, mikor fel kell tennem magamnak egyes kérdéseket. Mik azok a célok, amiket még nem értem el? Újra és újra ugyanannál a klubnál kell bizonyítanom ugyanazon előfeltételek mellett? Ezek nem csak a karrierem kérdései, hanem az életemé is. Végsősorban olyanok, melyek vezetnek engem.”

Boateng-nek egyébiránt 2021. júniusáig van szerződése a Bayern-el, ahol eddig 258 tétmérkőzésen lépett pályára. Az elmúlt időszakban rendre szóba hozták a játékost a Manchester United-el és városi riválisával a City-vel is, melynek az a Pep Guardiola az edzője, aki 2013-tól 2016-ig dolgozott együtt Boateng-el Münchenben. Nem mellesleg a kölcsönös szimpátia is megvolt az edző és a játékos között, így kíváncsian várjuk a fejleményeket.