Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: bajban lehet a Real Madrid, két játékosuk sem lesz ott a visszavágón

A Real Madrid legyőzte a Bayern Münchent az Allianz Arénában a Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésén, ám a mérkőzés nemcsak a németeknél járt áldozatokkal

carva

Forrás: ovaciondeportes.com

Miután a Bayern Münchennél megsérült Arjen Robben és Jerome Boateng, a Real Madridnak sem volt szerencséje, hiszen Iscót és Dani Carvajalt is le kellett cserélni szintén sérülés miatt. A két játékoson elvégezték az orvosi vizsgálatokat, és úgy tűnik mindkettőjüknek ki kell hagynia a bajorok elleni hazai visszavágót a Bajnokok Ligájában.

Carvajal izomsérülést szenvedett a bal lábának kétfejű combizmában. A spanyol Marca szerint a királyiaknak 2-3 hétig kell majd nélkülözniük a hátvédet, így ha továbbjutnak, a kijevi döntő idejére ismét egészséges lehet.

Isco ún. acromioclavicular ficamot szenvedett a bal vállában. Arról, hogy milyen mértékű (első fokú, másodfokú, harmadfokú) a sérülése, a Real Madrid nem adott felvilágosítást.

Az első mérkőzést a Real Madrid nyerte 2-1-re idegenben, így előnnyel várhatják a Bayern Münchent a Santiago Bernabeu stadionban május 2-án a visszavágón.