Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Lopetegui személyesen találkozott kiszemeltjével!

A Real Madriddal kapcsolatos ügyekben jártas Marca arról számolt be, hogy Julen Lopetegui, a blancók trénere Portugáliában találkozott egyik kedvelt játékosával (…)

(Kép: as.com)

(…) A találkozón természetesen szóba került a Real Madrid!  A korábbi spanyol kapitány a válogatott szünet alatt a portói Yeatman hotelben pihent pár napot feleségével, és itt futott össze az FC Porto játékosával, Hector Herrerával.

Az edző és játékos köztudottan jó kapcsolatot ápolnak azóta, hogy a Portónál 2014 júliusa és 2016 januárja között másfél évet dolgoztak együtt. Lopetegui 2016 januárjában spanyol kapitány lett, ám nem felejtette el a mexikói középpályást, aki a Marca szerint karrierje egyik kulcsfontosságú pillanatához érkezhet hamarosan.

Herrera szerződése ugyanis jövő nyáron lejár a Dragao stadionban, és miután Lopetegui már nyáron is kinézte magának korábbi játékosát, ahogy a Marca fogalmaz, a blancók a következő nyáron ingyen szerezhetik meg Herrerát.

Erre bőven kínálkozik is esély, ugyanis a 28 esztendős futballista nem kíván hosszabbítani a portugálokkal, és egy igazán nagy klubban szeretne futballozni. A Real Madrid pedig igazán nagy klub, és ha Lopetegui valóban ragaszkodik a mexikóihoz, a klubváltásra reális esély mutatkozik a következő évben.

A Marca azért megjegyzi azt is, hogy Lopetegui ide vagy oda, a technikás karmester olasz sztárcsapatoknál, az Internél és az AS Románál is szóba került, így nem csupán a Real figyeli árgus szemekkel Herrera helyzetét.