Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb klub jelentkezett be a MU védőjéért – sajtóhír

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be róla angol forrásokra hivatkozva, a Manchester Unitednél parkolópályára helyezett jobbhátvéd a januári távozás mellett határozta el magát, ezúttal pedig egy újabb csapattal bővült a potenciális új alternatívák száma.

Az olasz Il Messaggero értesülései szerint az Inter, a Napoli és az AS Roma után a másik fővárosi gárda, a Lazio is nyitott Matteo Darmian megszerzése iránt, aki a “Vörös Ördögöknél” való mellőzését követően hazájába keresne újra játéklehetőséget magának.

A 28 esztendős Milan-nevelésű jobbhátvédet 2015-ben 12.7 millió font font ellenében vásárolták meg a Torinótól, ám amíg az első évében 39, majd 29, tavaly már csak 17 találkozón számítottak rá, az aktuális szezonra pedig teljesen kikerült pikszisből.

Darmian annak idején 4+1 éves szerződést kötött a Manchester Uniteddel, vagyis az évad végén lejáró szerződését további egy évvel megtoldhatnák, de az angol forrás szerint a legvalószínűbbnek a januári elválás tűnik, főleg hogy játéklehetőség szűkében bizonyára elég olcsón végre tudná hajtani a transzfert valamelyik olasz célpont.