Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: Henry keményen odaszólt játékosainak!

Thierry Henry érthetően nagyon nem volt boldog azok után, hogy csapatát könnyedén lépte le 3:0-ára a hétvégén az Olympique Lyon.

(Kép: goal.com)

Már a Dortmund elleni hétközi Bajnokok Ligája találkozón sem örültem annak, ahogyan egy tét nélküli mérkőzést elveszítettünk. Nagyjából ugyan azt csináltuk most a Lyon ellen is. Így nem lehet veszíteni!” – Kezdte gondolatmenetét Henry.

“Nézzék csak meg az első két góljukat! Először odaadtuk nekik csak úgy a labdát, majd a középhátvédjük, talán Denayer, 35 méteres passzal indított két játékosunk között… Utóbbit egyszerűen nem is értettem. Volt egy csatár, aki gólt akart szereznie, aztán volt egy hátvéd, aki védekezni sem akart.” – Folytatta az Arsenal korábbi legendás csatára, aki ezek után tért mondandója lényegére.

“Játszhatsz 4 vagy 5 védővel, mindez mit sem számít, ha nincs benned tűz és szenvedély. Ezek nélkül nehéz futballmeccset nyerni! Igazából nem is kereshetünk kifogásokat! Túl könnyűvé tettük ezt a meccset a Lyonnak, ők pedig könnyedén megbüntettek bennünket.”