Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atletico mindent megtesz azért, hogy megtartsa világbajnok játékosát

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, spanyol sajtóértesülések szerint az Atletico Madrid világbajnok védője, Lucas Hernandez már megállapodott a Bayern Münchennel, ám ezt a spanyolok mindenképpen meg akarják akadályozni, sőt már tagadták is a pletykákat.

Képtalálat a következőre: „lucas hernandez”

Forrás: sport360.com

A spanyol Marca hozta le a hírt, hogy Lucas Hernandez már januárban a Bayern Münchenbe igazol, mivel már a felek szóban meg is egyeztek az átigazolásról. Azonban most az AS írta meg, hogy az Atletico Madrid mindent meg akar tenni azért, hogy maradjon a francia védő. A lap szerint a klub már felvette a kapcsolatot a játékos ügynökével, Manolo García Quilónnal, hogy tárgyaljanak a játékos szerződésének új feltételeiről.

Az ügynök már találkozott is a klub vezetésével, hogy tisztázzák a kialakult helyzetet. Hernandez kontraktusa jelenleg 2024-ig érvényes, és jelenleg egy 80 millió eurós kivásárlási ár szerepel benne, amit a Bayern könnyedén ki is tudna fizetni érte. A klub jelenleg azon is dolgozik, hogy legalább a nyárig megakadályozzák a transzfert, hogy akkor meghosszabbítsák a szerződését, benne egy új, magasabb kivásárlási összeggel.

A klub hivatalosan is tagadta a Marca értesüléseit egy közleményben, miszerint semmi nem igaz abból, amit újság megírt.