Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A világ legjobbjait hasonlította össze a Juventus üdvöskéje

A Barcelona kedd esti gól nélküli döntetlenje után a Juventus csapata az Atlético Madrid otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásai közt, ennek kapcsán a torinói gárda argentin csillaga a spanyol újságírók kérdésére Cristiano Ronaldóról és Lionel Messiről beszélt…

“Volt szerencsém játszani Lionel Messivel a válogatottban és most Cristiano Ronaldóval a klubcsapatomban nem sokunknak adatik meg ez a kiváló lehetőség. Nagyszerű, mert mindig tanulhatsz valamit a legjobbaktól. Cristiano egy rendkívül nyugodt és teljesen normális srác, csakúgy, mint mi. Mindannak ellenére, amit eddig a pályafutása során elért, rendkívül szívélyes az öltözőben. Ez segít, hogy ne érezd feszélyezve magad, amikor egy ilyen játékos jelenlétében vagy. Lionel Messihez hasonlítom őt, mert mindenki ezt teszi, és úgy vélem, mindketten egészen kivételes képességű futballisták, s ahogy említettem, rengeteget lehet tanulni az ilyen emberektől, a pályán és azon kívül is.”

A Juventus egy szörnyű hír után nem éppen optimális körülmények között érkezett meg Madridba, s három meghatározó játékost is nélkülöznie kell a csapatnak, de a kedd esti sajtótájékoztatón Massimiliano Allegri vezetőedző megerősítette, hogy a BL-ben eddig öt meccsen ötször eredményes Paulo Dybala biztosan kezdni fog a “Matracosok” elleni találkozón.