Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo keresi az alkalmazottakat, akik a McDonald’s-ban segítettek neki

Cristiano Ronaldo keresést indított, hogy megtalálja azokat az alkalmazottakat, akik gyermekkorában ennivalót adtak neki.

(fotó: thesportsrush.com)

Ronaldo gyermekként költözött Lisszabonba, azért, hogy labdarúgó legyen. Most visszaemlékezett azokra az időkre, amikor a McDonald’s-ban kért ennivalót az ott dolgozóktól.

Nem volt semmi pénzem, amikor 11-12 éves voltam. A többi fiatal játékossal laktam együtt. Háromhavonta látogattam meg a családomat Madeira-n. Nagyon nehéz volt a családom nélkül. Este 11 óra körül elég éhesek voltunk. Bementünk a stadion melletti McDonald’s-ba, és bekopogtunk a hátsó ajtón, és megkérdeztük, hogy van-e még hamburger. Edna és két másik lány segített ki minket. Nem találtam meg őket azóta. Beszéltem róluk Portugáliában élőkkel, hogy megtaláljam őket. Azóta bezárt az a McDonald’s, de remélem, hogy ez az interjú segít abban, hogy megtaláljam őket. Örülnék, ha elhívhatnám őket egy vacsorára a torinói, vagy a lisszaboni házamba. Meg szeretném őket találni, hogy valamit visszaadjak abból, amit ők adtak nekem. Nagyra értékelem, amit értem tettek, sosem fogom elfelejteni.“- mesélte Cristiano Ronaldo.