Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: tehetséges szabadúszó védő a célkeresztben – sajtóhír

Az Ágyúsok egy ígéretes francia belsővédőt szemeltek ki, azonban nem lesz egyszerű dolguk, ugyanis több klub is szeretné őt leigazolni.


Az Arsenal továbbra sem tett le a Nice lejárt szerződésű középhátvédjének, Malang Sarrnak a játékjogáról, a Sky Sports értesülései szerint. A 21 éves védő kontraktusa június 31-én ért véget a francia klubnál, amelyet egyáltalán nem akart meghosszabbítani, ugyanis csapata nem ajánlott neki kellő fizetést, valamint egy elég erős kivásárlási záradékot akartak a nyakába ragasztani, ami érthető módon nem volt tetszetős a számára.

Az Ágyúsok mindenképpen akarnak legalább egy középhátvédet igazolni, így jöhet képbe Sarr, akit nagy tehetségnek tartanak hazájában, ráadásul ő teljesen ingyen érkezhetne, ami a londoni együttesnél most sokat nyom a latba.

Az U21-es francia válogatott játékos a Nice csapatában nevelkedett, majd 2016-ban felkerült az első számú kerethez, ahol a négy idénye alatt 119 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 3 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.

Azonban a Mikel Arteta vezette csapatnak igyekeznie kell, hiszen a hírek szerint a Torino, a Schalke és a Frankfurt is erőteljesen érdeklődik iránta.