Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liveprool: Klopp kiadta az ukázt, nem lassítanak!

A “vörösök” menedzsere, Jürgen Klopp már a bajnoki cím ünneplése közepette már a jövőre is gondolt. A német menedzser a Chelsea legyőzését követően egyértelmű üzenetet küldött a riválisoknak. 

“Nem állunk le! Nem fogunk lassítani! Új kihívások elé nézünk majd, belülről is keresve azokat. Kétségtelen, tudunk még fejlődni!” – Idézi az örömittas Klopp szavait a Sky Sports.

“Vannak játékosaink, mint például Naby Keita, akik csak a szezon utolsó részében tudtak a segítségünkre lenni. Meg kell újra találnunk a tökéletes összhangot a kereten belül! Különben sem lassíthatunk, mert a riválisok készen fognak állni! Garantálni ugyan semmit nem tudok, de megígérhetem, hogy mindent megteszünk majd a sikerért!” – Folytatta a Klopp, aki büszkeségről, és semmi máshoz nem mérhető örömről is beszélt.

“Az elmúlt két idényben négy trófeát nyertünk. Ezek bizony nagy trófeák, amelyek elnyerésére borzasztóan büszkék lehetünk. Hihetetlen ami velünk történik! Alapvetően olyan ember vagyok, aki nem készít fotókat magának az otthoni albumába, de ezekről a trófeákról muszáj voltam fotót, hiszen alapvetően nem gyakran történik az emberrel, hogy ezeket mind megnyeri!” – Így a német menedzser, aki Liverpool-szurkolókról sem feledkezett meg.

“Az élet most ezeket a korlátozásokat hozta. Örülök annak, hogy a családtagjaink velünk ünnepelhettek. Persze jobb lett volna, ha a szurkolóink is velünk lehetnek, de néhány hónapja még azt sem akartuk elhinni, hogy be fogjuk tudni fejezni az idényt! Nem változtathatnunk a mostani helyzeten, így nyomatékosítanunk kell a szurkolókban, hogy értük is dolgoztunk, ez a bajnoki cím még inkább nekik is szól!” – Zárta gondolatmenetét Klopp.