Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: sima győzelmet arattak az olaszok – videóval

Esélyt sem hagyott az olasz válogatott a vendégként érkező lengyelek számára az 1. csoport zárómeccsén.

Nem sokáig ünnepelhette első helyét a csoportban a friss győzelmet arató holland válogatott, hiszen az olaszok pár órán belül újfent letaszították őket az 1. csoport trónjáról.

A Mapei Stadionban lejátszott mérkőzésen szinte az első perctől az olaszok domináltak, a lengyelek csupán asszisztálni tudtak ehhez a győzelemhez, alig veszélyeztetve Donnarumma kapuját.

Míg az első játékrészben Jorginho tudott betalálni, addig a második félidő hajrájában Berardi törte porrá a lengyelek kiegyenlítéséről dédelgetett álmát, ezzel beállítva a mérkőzés 2-0-ás eredményét, amellyel a házigazda az első helyen várhatja a Bosznia-Hercegovina elleni összecsapást.

Olaszország – Lengyelország 2-0 (1-0)
Helyszín:
Mapei Stadion  Vezette: Turpin C.
Gólszerzők: Jorginho (27.) Berardi (84.) ill. –
Sárga:
Belotti (30.) ill. Krychowiak (27.) Goralski (62. 77.)
Kiállítás: – ill.
Goralski (77.)

Lengyelország: Szczesny, Bereszynski, Glik, Bednarek, Reca, Krychowiak, Moder (Goralski (46′), Szymanski (Zielinski 46′), Linetty, (Milik 74′) Jozwiak (Grociski 46′), Lewandowski

Olaszország Donnarumma, Florenzi (Di Lorenzoat89′), Acerbi, Bastoni, Emerson, Barella, Jorginho, Locatelli, Bernardeschi, (Berardi 64′), Belotti, (Okaka 79′), Insigne, (El Shaarawy 89′)