Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Langék simán kiestek

Három találkozóval folytatódott a Bajnokok-ligája 2. fordulója (később még eggyel, a Ferencváros meccsével). Magyar érdekeltség itt is volt, hiszen a ciprusi Omonia Nicosiában ott volt a kezdőben Lang Ádám.

(Photo by Sanjin Strukic/Pixsell/MB Media/Getty Images)

Ahogy az első meccset, ezt a találkozót is a Legia portugál légiósa, Guimaraes Lopes döntötte el. Akkor a hosszabbításban döntött, ezúttal a 67. percben talált be.

Flora (észt) – Legia Varsó* (lengyel) 0-1 (0-0) összesítésben: 1-3 
Helyszín: Tallinn, A. Le Coq Aréna Vezette: A. Papapetrou (görög)
Gólszerzők:ill. Guimaraes Lopes (67.)

A skandináv párharcot Jon Dahl Tomasson által edzett Malmö kezdte előnyről. Ez a mérkőzés 1. percéig tartott, amikor Tenho betalált. Azonban a svédek gyorsan válaszoltak, a 10. percben Christiansen volt eredményes.
A második félidőben is volt egy gyors gólváltás. A 76. percben Birmancevic góljával ezúttal a Malmö szerezte meg a vezetés, azonban a Helsinki Riku Riski góljával, két perccel később egyenlített. Riski a gólja előtt egy perccel lépett pályára.

Helsinki JK (finn) – Malmö* (svéd) 2-2 (1-1) összesítésben: 3-4 
Helyszín: Helsinki, Bolt Aréna Vezette: S. Attwell (angol)
Gólszerzők: Tenho (1.), Ri. Riski (78.) ill. Christiansen (10.), Birmancevic (76.)

Lang Ádám klubja, az Omonia két gólos hátrányról indult és hiába szerettek volna fordítani, a Dinamo az egész meccsen jobban játszott. Főleg a második félidőben, a 79. percben ez gólban is megmutatkozott, Menalo góljával a meccs hajrájára eldőlt a párharc.

Omonia Nicosia FC (ciprus) – Dinamo Zagreb* (horvát) 0-1 (0-0) összesítésben: 0-3
Helyszín: Nicosia, Neo GSP Stadion Vezette: G. Nyberg (svéd)
Gólszerzők:ill. Menalo (79.)