Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli ásza a Barca célkeresztjében – sajtóhír

A nemzetközi sajtó szerint egyre inkább biztosra vehető a Napoli kiválóságának nyári klubváltása, miközben az érdeklődés csak fokozódik iránta…

(Photo by Matteo Bottanelli/NurPhoto via Getty Images)

A Diario AS értesülései szerint a Barcelona csapata nyitott lenne a Napoli együttesével 2023-ig szerződésben álló Fabián Ruíz nyári szerződtetésére, azonban a katalán óriás sokallja a játékosért meghatározott 50 millió eurós átigazolási díjat.

A 25 esztendős labdarúgó 2018 nyarán a Real Betis együttesétől került a nápolyiakhoz, akik kifizették a játékos szerződésében érvényben lévő 30 millió eurós kivásárlási árat a sevillai zöld-fehérek részére. Ruíz a Partenopei színeiben hamar nélkülözhetetlen alapember lett, eredményes játéka révén pedig számtalan nagyobb csapat érdeklődését is felkeltette. Az elmúlt közel négy idény alatt minden sorozatot figyelembe véve 165 mérkőzésen 22-szer volt eredményes a klub soraiban. Az idei szezonban 37 találkozón hét találat és öt előkészítést fűződött a nevéhez.

Mivel a középpályás a hírek szerint nem kívánja meghosszabbítani szerződését a klubnál, a Napoli még ezen a nyáron adhatja el őt megfelelő ellenérték ellenében.