Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: közel három hónap után ismét edzésbe állt Sadio Mané – VIDEÓ

Jó hírek érkeztek a Bayern München szenegáli támadójáról, Sadio Manéről, mivel a játékos közel három hónap után ismét edzésbe állhatott. 

 (Photo by S. Mellar/FC Bayern via Getty Images)

A Bayern München játékosa, Sadio Mané még novemberben, a Werder Bremen elleni 6-1-re megnyert bajnokin sérült meg. Akkor még azt hitték, hogy nem komoly a sérülése, így még Szenegál világbajnoki keretébe is bekerült, azonban hamar kiderült, nagyobb a probléma, mint gondolták, ezért a tornán sem tudta segíteni válogatottját.

Manét meg is kellett műteni, így hosszabb kihagyás várt rá, és még csak most térhetett vissza az edzésekre. A játékos a csapattársaitól külön végzett labdás gyakorlatokat, és úgy tűnik, hamarosan a pályára is visszatérhet.

A Bayernnek nagy szüksége is lenne a Manére, mert amióta visszatért a Bundesliga a téli szünetről, a bajorok három döntetlent értek csak el három bajnoki mérkőzésen. A szenegáli játékos egyébként első szezonját tölti a Bayernben, ahová nyáron igazolt a Liverpoolból, azóta pedig 23 mérkőzésen lépett pályára és 11 gólt szerzett.