Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Stanislav Lobotka angol topcsapathoz igazolhat – sajtóhír

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint az angol élvonalbeli bajnokságban  érdekelt Tottenham együttese az utolsó pillanatokban szerződtetheti a Celta Vigo szlovák válogatott játékosát Stanislav Lobotkát. 

Angol sajtóértesülések szerint Mauricio Pochettino már régóta figyelemmel követi a 23 esztendős szlovák válogatott Stanislav Lobotka pályafutását a Celta Vigóban és a hírek szerint szerződtetni szeretné a minden bizonnyal Milánóba távozó Moussá Dembelé helyére. A 23 esztendős középpályás 2017-ben igazolt a La Ligába szereplő klubhoz 5 millió euróért a Nordsjaellend együttesétől. A spanyol klubnál az előző szezonban alapembernek számított, összesen 41 mérkőzésen lépett pályára a Celtában. Korábban a Trencsén, Jong Ajax. 

A Tottenham együttesének amennyiben szerződtetni szeretné a középpályást igyekeznie kell, ugyanis a Premier League-ben augusztus 9-ig tart az átigazolási időszak, ami újdonság az idei szezonban. A Spurs eddig a nyári transzferidőszak alatt még nem igazolt játékost, Lobotka lehetne az első érkező.  

A szlovák játékost szerződése eredetileg 2023 júniusáig köti a Celta Vigo együtteséhez és a mértékadó transfermarkt portál a szlovák válogatott piaci értékét 15 millió euróra taksálja. 

Forrás: skysports.com