Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: az Atletico győzelemmel hangolt Olaszországban – videóval

Az Atletico Madrid Olaszországba, pontosabban Szardínia szigetére utazott, hogy felkészülési mérkőzést játsszon a Cagliari csapatával. A végén a spanyolok örülhettek, de az olaszok is remekül játszottak, még ha gólt nem is tudtak szerezni. 

Forrás: Atletico Madrid Twitter

Többet birtokolta a labdát az Atletico Madrid, de a Cagliari is bátran játszott. Az első nagy helyzet is az olaszok nevéhez fűződött a 21. percben, amikor Farias fejese kerülte el centikkel a kaput. A 25. percben szintén ő próbálkozott, ezt viszont Oblak fogni tudta. A 33. percben azonban az Atletico Madrid került előnybe Borja Moreno góljával, és a legutóbbi igazolás, Gelson Martins gólpassza után. Ezután is a spanyolok voltak fölényben, de nem tudtak már betalálni a kapuba az első játékrészben.

A második félidő a Cagliarinak indult jobban, mivel az 52. percben Deiola a kapufát találta el egy támadás végén. Az olaszok nem adták fel, hogy kiegyenlítsenek, így folyamatosan támadtak. A 70. perc környékén azonban ismét átvette az Atletico az irányítást, és megrohamozták a hazaiak kapuját, azonban nem tudták megszerezni a második góljukat, de így is győzelemmel utazhattak haza.

Cagliari – Atletico Madrid: 0-1 (0-1)
Helyszín: Sardegna Arena (Cagliari)
Gólszerzők: – ill. Borja (33.)
Sárga lap: – ill. –
Kiállítás: – ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=5VFjcG0Nd-g