Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Debrecen: Legendák csatája

Igazi futballünnepre készülnek a hétszeres magyar bajnoknál. A Debrecen tíz éve nyerte első bajnoki címét, amit május 30-án nagyszabású gálával ünnepelnek a cívisvárosban.rmlegends

Családi nappal egybekötött futballeseményt láthat a nagyérdemű május 30-án a Nagyerdei Stadionban, ugyanis a klub sikerrel egyeztetett a Real Madriddal, így a spanyol kirakatcsapat legendái érkeznek a hajdúsági városba, ahol a Loki legendáival mérik össze tudásukat. A hétfői sajtótájékoztatón elhangzott, a 2004-2005-ös magyar bajnok ellen többek között Fernando Morientes, Cristian Karembeu, José Emilio Amavisca illetve Michel lép pályára. Debreceni Péter főszervező kiemelte, éppen húsz éve annak, hogy a Real Madrid hivatalos mérkőzésen lépett pályára Magyarországon, a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája összecsapáson. A főszervező hozzátette, a gálamérkőzés előtt a Magyar hírességek – Debreceni Ikonok találkozót rendeznek, utóbbi csapatban szerelést húz Kondás Elemér, a hajdúságiak jelenlegi szakvezetője is. A két sportesemény mellett egyéb programok is várják a kilátogatókat, így lesz játszóház, könnyűzenei koncertek, dedikált labdaosztás is. Ennek szellemében pedig családi szektort is kialakítanak a Nagyerdei Stadionban. „Az egyik oldalon tehát Sándor Tamást, Habi Ronaldot, Dombi Tibort, Dzsudzsák Balázst, Halmosi Pétert, a másikon pedig Fernando Morientest, Christian Karembeu-t, Alfonsót, José Emilio Amaviscát vagy Michelt láthatja a közönség.” – beszélt az előkészületekről Debreceni Péter.

Az lenne az igazi, ha nem csak gálameccsek kereteiben tudná bármelyik magyar csapat idecsábítani Európa élklubjait, hanem a nemzetközi kupás szereplések révén.

Gavalovits Sándor