Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Thiago Silva: Az álmom a Barcelonában játszani!

Újabb fejezet, újabb ellentmondás a Thiago Silva-Barcelona szappanoperában. Most éppen a középhátvéd ismerte el, hogy egyszer szívesen csatlakozna a katalán óriáshoz, ám jelenleg boldognak érzi magát Párizsban.

A brazil bekk spanyol újságíróknak árulta el, hogy egy valóra vált álom lenne számára, hogy egyszer a Barcelona mezét viselhesse, ám hangsúlyozta, hogy most boldog a Paris Saint-Germainnél.

Állítólag az elmúlt időszakban, a 28 esztendős Thiago Silva menedzsere, és a „Gránátvöröskékek” felvették egymással a kapcsolatot, de ennek ellenére mind a PSG, mind a játékos elzárkózott a transzfer elől.

Azonban a PSG dél-amerikai csapatkapitánya a minap ismét érdekes interjút adott, ami ismét remek táptalaja lesz a pletykáknak.
„Minden játékos arról álmodik, hogy a Barcelonában fog játszani. Mindig is az volt a kívánságom, hogy egy nagy klubban játsszak Európában. Azonban a jelen állás szerint boldog vagyok a PSG-ben. Megmondtam az ügynökömnek, hogy ne informáljon, még ha valami konkrét dologról is van szó. Csak elvonná a figyelmem, a bajnoki rajt előtt.” –nyilatkozta Silva, a Globo Esporte-nak.

Thiago Silva szerződése mellesleg 2017-ig érvényes a párizsiaknál.

Balogh József