Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pécs: Csak a szombati bajnoki biztos

Továbbra sem lehet tudni, mi lesz a pécsi labdarúgás sorsa. Feleki Attila ügyvezető szerint csak a Videoton elleni bajnoki biztos.

Hiába a becsületesen elvégzett felkészülés – nyolc mérkőzésen aratott, öt győzelem, két döntetlen, egy vereség – a bizonytalanság továbbra sem szűnt meg Pécsett. Matyi Dezső december végén bejelentett kivonulása a labdarúgócsapat mögül, mindent megváltoztatott. Januárban az önkormányzat segítségével fizették ki a béreket. A tulajdonos a közelmúltban élesen bírálta a városvezetést, miközben a játékosok küldöttségét arról biztosította, hogy nincs veszélyben a klub tavasza, de az őszi élvonalbeli indulás sem.

Szombaton ugyanakkor már indul a tavaszi idény, hiszen a Videoton elleni meccsel megkezdődik a tavasz. És egyben újabb fizetési időpont közeleg a jövő héten. Feleki Attila ügyvezető szerint továbbra is bizonytalan minden, így még a holnapról sem szívesen nyilatkozik. „Úgy gondolom, ebben a történetben kívülálló vagyok, nem kívánok nyilatkozni róla, hiszen a tulajdonos tett ígéretet a játékosoknak. Azt mindenki tudja, hogy szombaton új hónap kezdődik, vagyis a jövő héten már esedékesek lesznek a különböző kifizetések, de én még a holnapról sem szívesen beszélek. Egy biztos, szombaton pályára lép a csapat.”

Az tehát biztos, hogy Mohl Dávidék lejátsszák a Videoton elleni bajnokit, de hogy utána mi lesz, nagy kérdés.

Gavalovits Sándor