Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandia: Hiddink fejét követelik!

Ugyan cikkünk címe kissé túlzás, lévén nagyon tisztelik Hollandiában Guus Hiddinket, most már a németalföldi média is szembefordult a legendás, és tapasztalt szakemberrel, akinek vezetésével egyelőre szenvednek csak Robbenék, az EB-selejtezőkön.

www.gettyimages.co.uk

Több holland lap is kritikusan, de finoman fogalmaz Hiddink kapitánnyal szemben, ám a jelek szerint egyértelmű a burkolt követelés: le kell váltani a szakembert, mielőtt még nagyobb lesz a baj.

Egyelőre ugyanis katasztrofálisan állnak a hollandok egy győzelmük mellett már kétszer kikaptak. A múltkori, Csehország elleni zakót, most egy Izlandi vereség követte.

Állítólag a többség úgy gondolja, hogy a korábbi remek labdarúgó, Danny Blind (a Manchester Unitedben szereplő Daley, édesapja) vegye át Hiddink helyét, az „Oranje” élén. Igaz, a veterán edzőnek egyébként is csak 2016-ig szól szerződése, ugyanis az ő irányítása csak átmeneti időszak, lévén a franciaországi EB-t követően egyébként is Blind lenne a következő a sorban, amit már korábban is bejelentett a holland szövetség, vagyis a KNVB.

Balogh József