Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca negyedik számú csatárt keres

Felröppentek olyan hírek, miszerint Pedro hamarosan távozik Barcelonából, vagyis a három sztenderd csatár mögött nem lesz tartalék. Ezen dolgoznak most Barcelonában, hogy ne legyen hiány.

Kép: www.vamosargentina.org

Kép: www.vamosargentina.org

Paulo Dybala Serie A egyik nagy felfedezettje ebben az évben, és az Arsenal ki is vetette rá a hálóját. Az ágyúsok viszont nem lehetnek nyugodtak, hiszen újabban a Barcelona érdeklődését is felkeltette a fiatal támadó – adta hírül a 101greatgoals.com. Dybala 27 meccsen 12 gólt rúgott a Palermóban, így nem véletlen az érdeklődés iránta.

Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke megerősítette: Dybala biztosan távozik a nyáron, de egyelőre az úti cél még nem tisztázott. Zampariniék már keresik az új csatárt, és már megtörténtek az első lépések is Dybalával kapcsoltban. Felvették a kapcsolatot Giuseppe Marottával, a Juventus sportigazgatójával, de más csapatok is képben vannak, ilyen például a Napoli is.

A Mundo Deportivo a címlapon tette közzé a Barca nagy dilemmáját: Dybala vagy Vietto? Dybala mellett ugyanis a Villarreal fiatal argentinja, Luciano Vietto is célpont. Utóbbit mondjuk csak 20 millió euró fölött tudnák megszerezni, míg Dybala szerződése 2016-ban lejár. A Barcelona most nyáron egy éves eltiltást kapott az átigazolási piacon, miután megsértette a FIFA szabályait a 18 éven aluliak átigazolásával kapcsolatban – ez nagyban megnehezíti az átigazolások létrejöttét.

Baranyai Balázs