Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Wenger már elkönyvelte a bajnoki címet

Arséne Wenger az Arsenal veterán menedzsere meglehetősen beletörődve könyvelte el a sajtó munkatársainak jelenlétében, hogy bizony a londoni rangadót követően biztossá vált a Chelsea Premier League elsősége.

www.premierleague.com

www.premierleague.com

Tegnap késő délután akár fordulópontjához is érhetett volna az angol bajnokság, ám mivel a Chelsea gólnélküli döntetlennel kihúzta az Emirates-beli túráját, így már csak egy lépésre van a Mourinho-tanítványoktól az áhított cél.

A fogadkozások ellenére az Arsenalban nem volt elég átütőerő, ezzel pedig a Chelsea kezeibe lökték a bajnoki címet. Mindezzel természetesen tisztában van Wenger edző is:

„A szükséges teljesítményt nyújtottuk. A meccs első felében jó intenzitással játszottunk, de nem hoztuk meg a megfelelő döntéseket. A második félidőben csökkent az intenzitásunk, és ez kényelmes volt a Chelsea-nek. Veszélyesek voltunk a meccs vége felé, de akkor már késő volt. Mindkét csapat védekezett, de hiányzott valami az utolsó 30 méteren. Szerintem néha a kéziféket behúzva játszottunk. Nem akartunk totális letámadást, mert fontos volt, hogy ne veszítsünk. Még így is jó szezonunk van. A Chelsea fog nyerni. Ezt mind tudjuk.” – vázolta a meccs összefoglalóját, és az így kialakult helyzetet, a francia szakember.

Balogh József