Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan Nani új klubja! – hivatalos

A portugál támadó Törökországban folytatja karrierjét! A Fenerbahce a Manchester United labdarúgóját elmúlt éjjel szerezte meg hivatalosan!

Nani

Nani a törökországi landolást követően (forrás: fenerbahce.org)

A Vörös Ördögöknél 2018-ig szólt a portugál labdarúgó szerződése, de a támadó az elmúlt idényben nevelőklubjában focizott, a lisszaboni Sportingban. Az isztambuli Fenerbahce már napok óta tárgyalt a manchesteri klubbal a játékos megvételéről, és vasárnap – azaz elmúlt éjjel – hivatalossá vált Nani leigazolása! A hét utolsó napján már csak az orvosi várt este a futballistára, aki ezen túlesve a török első liga egyik legjobb csapatához került.

A transzfer 6 millió euróért jöhetett össze a BBC értesülései szerint. A Zöldfoki-szigeteki  származású játékos kontraktusáról még nem tudni pontos információkat, de annyi biztos, a szerződése már megköttetett új klubjával! A landolást követően Nanit érthető módon sok-sok szurkoló várta, így kellemes fogadtatásban volt része a volt manchesterinek. A 28 esztendős futballista a válogatottban 85 meccsen 15 alkalommal volt eredményes, míg a Unitedben 230(!) találkozón 43-szor volt eredményes, valamint 73-szor szolgálta ki társait! A Sportingban mindent összevetve 103 mérkőzésen 22 gólt lőtt, és 18 gólpasszt adott.

Egy tapasztalt, gólerős és jó kiszolgáló képességekkel megáldott labdarúgóval lett így gazdagabb a Fenerbahce csapata, ami bizakodva várhatja a szezon kezdetét.

Nagy Dávid