Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ramos a tökéletes csapatkapitány

A Real Madrid csapatánál fontos döntés előtt álltak, ugyanis új csapatkapitányt kellett kinevezni, lévén Iker Casillas sok évnyi „főnöksége” a Portohoz való igazolásával véget ért.

www.goal.com

www.goal.com

A „Királyiaktól” a minap éppen egy védő kolléga, a fiatal Dani Carvajal dicsérte Sergi Ramos-t, aki szerint a világ-, és Európa bajnok csapattárs a legmegfelelőbb arra, hogy átvegye a csapatkapitányi poszttal járó tisztséget. Mert ugyan nem hivatalos még, de szinte biztosra vehető, hogy a korábban az elszerződésével riogató Ramos lesz az új „cséká”, ami nem is lenne meglepő, lévén ő az egyik legtapasztaltabb csapattag, ráadásul már éppen tíz éve erősíti a Real Madridot.

„A kapitány Sergio lesz, és biztos vagyok benne, hogy jó lesz. Ő már sok nyertes meccsen van túl, és már több éve van a klubnál, így már érdemes ennek a szerepnek a kipróbálására. Biztos vagyok benne, hogy majd jól teljesít ebben a helyzetben. El sem tudom őt képzelni egy másik mezben, csak a miénkben.” – nyilatkozta, a szintén válogatott Carvajal.

Balogh József