Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: “Nincs szükségünk új támadóra”

Jelentések szerint a Premier League bajnoki címvédője érdeklődik Antonio Griezmann, Harry Kane és Jamie Vardy iránt, de a portugál ragaszkodik hozzá, hogy ő nem gondolkodik költekezésben.

Dan-12

José Mourinho ragaszkodik hozzá, hogy a Chelsea ne igazoljon játékost a január folyamán, és szeretne ezzel a kerettel javítani a szezon hátralevő részében. A Premier League bajnoki címvédőjét szóba hozták több játékossal is a téli átigazolás előtt, nevezetesen Antonio Griezmann-nal, Harry Kane-nel, és a bajnokság jelenlegi gólkirály jelöltjével Jamie Vardy-val.

“Novembernél tartunk, és mindannyian arra koncentrálunk, hogy a lehető legjobb munkát végezzük. Nem beszélünk játékosokkal, vásárlásról, kiadásokról. Mi a jelenre koncentrálunk.”

A portugál menedzsert megkérdezték azzal kapcsolatban, hogy a Chelsea mennyire érdeklődik Vardy és Kane iránt. Mourinho ezt válaszolta: “Ez a történet szeptember elején indult, ahogy pedig közeledik, a január a hírek egyre szélesebbé válnak. Tudom, melyik játékosra van esély, és melyikre nincs.”

Képforrása: www.umaxit.com

Németh Boldizsár