Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A United középpályására hajt a Newcastle!

Angol lapértesülés szerint a szezon végeztével a Newcastle Unitednál köthet ki a Manchester United középpályása. A “vörös ördögök” labdarúgójának a nyáron lejár a szerződése, így ingyen érkezhet a “szarkákhoz.”

Manchester United v Middlesbrough - Capital One Cup Fourth Round

A szezon végeztével a Newcastle Unitednál köthet ki a Manchester United rutinos középpályása, Michael Carrick – állítja a Metro. A “vörös ördögök” nem kínáltak fel számára szerződés hosszabbítást, így a “szarkák” ingyen szerezhetik meg a játékjogát. Az angol labdarúgó 10 év után hagyhatja el jelenlegi állomáshelyét.

Michael Carrick a West Ham United színeiben vált profi futballistává. Nevelő együttesénél 1999-2004-ig szolgált, de természetesen fejlődése érdekében tett néhány kisebb kitekintést. Összesen 159 tétmérkőzésen kapott esélyt. Távozása után maradt Londonban, hiszen a Tottenham Hotspur szerződtette, ahol két szezont húzott le. A különböző kupasorozatokban 75 meccsen léphetett pályára. A 2006-as nyári átigazolási piac során a Manchester United csapott le rá. Az angol középpályás természetesen a “vörös ördögöknél” szerzett magának komoly hírnevet, aki nagy részt vállalt a klub sikereiben. Minden frontot egybe véve eddig 400 találkozón kapott lehetőséget. 

Képforrása: metro.co.uk

Németh Boldizsár